Hodnocení firmy Dental Office H33 - Zubní klinika

*
*
*
*
*
8 hodnocení
12.10.2017
*
*
*
*
*

Nejhorší klinika, nejhorší přístup ke klientům, arogantní přístup Mudr. Slezáček, na domluvenym termínu není přítomen a pokaždé Vás hodí k někomu jinému, nezajímá ho názor klienta, na vše odpoví ze je to standart kliniky,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ludmila
20.9.2017
*
*
*
*
*

Velmi milé a příjemné jednání na recepci i v ordinaci. Výkon byl bezbolestný, profesionální a velmi rychlý. Byla jsem příjemně překvapená a odcházela velice spokojená. Ludmila Lerchová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Robert
16.1.2017
*
*
*
*
*

Komentář: 19.12.2016 jsem u nich byl na endodontickém ošetření a "zpětné dostavbě zubu", ve kterém jsem měl velkou amalgamovou plombu až pod dáseň. 23.12. poprvé na zubní pohotovosti se zánětem dásně - doporučeno čištění. 3.1.2017 podruhé na zubní pohotovosti kvůli zánětu. Z RTG patrné, že pod dásní mi zub nedostavěli, mám tam díru a zub ošetřený za 10 tisím se mi kazí. Chtěl jsem od nich vrátit peníze za jejich "dostavbu", když trpím 14 dnů zánětem. Odpověď (?): "když se na zubu bude dělat korunka, úplná dostavba není nutná. To se zpraví korunkou". Korunku jsem si nechal udělat na rychlo jinde. Za neskutečné peníze, abych to měl hned. Nechtěj mi vrátit peníze, jejich práce byla prý profesionální, omluva nepřichází v úvahu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Suz
18.5.2016
*
*
*
*
*

Na klinice jsem byla na trhání osmiček. Spodní osmička bolela naprosto šíleně, neboť tam byl zánět, anestetika tudíž logicky nefungovala. Myslela jsem, že bolestí vyskočím z kůže. Od jiného dentisty (o den později jsem v noci musela jet kvůli bolesti na ambulanci) mi bylo řečeno, že mám zánět dásně a že by bylo lepší nechat extrakci osmičky až po vyléčení zánětu. Tak se bohužel nestalo. Přestože jsem panu doktorovi (Jakub Šubín) opakovaně říkala, že mě hrozně bolí dásně a dokonce se ho několikrát ptala, jestli to není zánět dásní tak mi vždy odpověděl, že zánět to není a nebo že se to časem spraví. Když jsem mu poněkolikáté sdělila, že mě dásně stále bolí tak mě odkázal na zubní hygienistku a ta mi samozřejmě řekla, že mám hrozný zánět dásně. Rozhodně znovu nepřijdu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Annie
19.3.2016
*
*
*
*
*

Byla jsem objednána na trhání osmiček. Bála jsem se, ale úplně zbytečně, šlo to hladce a bezbolestně. Příjemné prostředí, doktoři, sestřičky. Profesionální personál. Velice jim děkuji :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
sona.planerova
27.3.2015
*
*
*
*
*

Příjemní a erudovaní lékaři, díky nim mám stále zuby, super přístup, příjemné prostředí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
candishop1
11.2.2015
*
*
*
*
*

Nejlepší zubařka,bezbolestá péče,pefektní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne5
mirkahlavackova
8.11.2014
*
*
*
*
*

Velká spokojenost s personálem i s péčí. M. Hlaváčková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Hvězdova 1073/33
  • Hlavní město Praha - Pankrác
  • 140 00
  • ze strany nového office centra které má ve spodní části obchody, směrem k D1
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno